Fri fragt over 350 kr.  |  Levering 1 - 2 dage

Hvad siger vores kunder:

Vi havde store problemer med at vores hund havde flåter.

Vi turde ikke bruge de almindelige dråber eller piller mod flåter, idet vores hund fik det dårligt af dem.

Så købte vi et tæpper her på hjemmesiden, og siden har vores hund ingen flåter haft.

Kærlig hilsen Lotte fra Danmark

PS: lopperne dør også


Hver morgen når vores hund rejser sig fra dens hundekurv, ligger flåterne i bunden af kurven og er døde

Hilsen Ingolf D. fra Sverige


Endelig noget der virker

Richard fra Tyskland


Vi købte 3 tæpper til vores hunde og bruger dem nu istedet til vores børn, når de leger i haven.

De holder både flåter og myg væk

Knus Stevie fra Los Angeles USA


Dette produkt har reddet vores sommer, tusinde tak

Venlig hilsen R. Heankein fra Holland


InsectStop på tur i Østgrønland.

I forbindelse med en 14 dages kajakekspedition i Østgrønland, nærmere betegnet omkring Ammassalik øen, havde jeg fornøjelsen af at teste et sæt beklædning fra InsectStop. Beklædningen bestod af friluftsbukser, skjorte og cap. Alle dele var behandlet med permitrin, der virker dræbende på insekter herunder myg, som der var i rigelig mængde. Desuden havde jeg et tæppe med, som vi brugte om aftenen og natten til vagten i forhold til isbjørne.

Myggene var især aggressive overfor kropsåbninger i ansigtet, såsom øre, øjne, næse og mund. Myggene var over os indenfor få minutter efter at vi var landet med kajakkerne, og så snart vi var i ro. Vi havde opstillet et net til at beskytte under madlavning og spisning, og der blev på flere tidspunkter registreret mellem 100 og 200 myg på ydersiden af nettet, når vi sad derinde

Konklusionen var, at der var en mærkbar forskel både i koncentrationen af myg omkring mig og antallet af bid, der slap igennem, i forhold til de øvrige i gruppen, som benyttede almindeligt friluftstøj og myggenet.

Jeg oplevede flere gange, at myg satte sig på tøjet, og så skete der umiddelbart ikke mere. Der var ingen aktivitet i forhold til at prøve at stikke igennem tøjet.

Når jeg havde cap-en på, og havde rejst kraven, var mit ansigt stort set fri for myg, hvilket lettede indtagelse af både mad og kaffe, da jeg ikke i hver anden mundfuld skulle tygge et myggenet også.

 

Tæppet på nattevagten hjalp både på myggeplagen og lunede. Det var lange nætter, da vi ikke havde ”fornøjelsen” af at møde isbjørne, men fra flere steder fået melding om, at risikoen var reel og skulle tages seriøst. 

En sidegevinst var, at når jeg var krøbet i soveposen om aftenen, og InsectStop tøjet lå langs med mit liggeunderlag, så oplevede jeg ingen nætter at blive forstyrret af summende myg, ej heller at vågne op med kløende stik.

 

Bo B. Nielsen

Havkajakinstruktør og DGI havkajakunderviser.

Vi troede ikke på det, men alle vores hunde ( 10 stk) har hvert sit tæppe og det virker bare godt.

Louise fra Berlin